وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است

لفاظی لاپید در حضور «ادی راما»؛ به اقدامات علیه ایران ادامه می‌دهیم

لفاظی لاپید در حضور «ادی راما»؛ به اقدامات علیه ایران ادامه می‌دهیم نخست وزیر رژیم موقت صهیونیستی در دیدار با نخست وزیر آلبانی، کشور میزبان منافقین از ادامه فعالیت علیه ایران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 23
کد خبر: ۱۵۵۸۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، نخست وزیر رژیم صهیونیستی شبانگاه یکشنبه در دیدار با نخست وزیر آلبانی، کشور میزبان منافقین به وی پیشنهاد همکاری سایبری و دفاعی داد.

 

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل» «یائیر لاپید» نخست وزیر رژیم اسرائیل روز یکشنبه به «ادی راما» همتای آلبانیایی خود که در فلسطین اشغالی به سر می‌برد پیشنهاد کمک برابر حملات سایبری ایران داد.

 

نخست وزیر آلبانی روز یکشنبه وارد فلسطین اشغالی شد تا با مقامات رژیم موقت صهیونیستی درباره امنیت سایبری گفت‌وگو کند./ فارس

 

 

لاپید در این دیدار با لفاظی مجدد علیه ایران گفت: «ایران تهدید مشترک علیه اسرائیل و آلبانی است. ما این را در حملات سایبری اخیر ایران علیه آلبانی دیدیم. اسرائیل به هر نحوی در تلاش علیه ایران کمک خواهد کرد. ما این را به عنوان مصالح اسرائیل و مسئولیت تاریخی خود می‌دانیم.»

آلبانی اخیرا ایران را به حملات سایبری علیه خود منجر کرد. این کشور روابط خود را با ایران در ماه سپتامبر قطع کرد.

آلبانی میزبان حدود دو هزار عضو گروهک تروریستی منافقین است که پس از برچیده شدن اردوگاه‌‌هایشان در عراق، به آلبانی منتقل شده و در این کشور حضور دارند.

دولت آلبانی چهارشنبه ۱۶ شهریور ماه ایران را به حمله سایبری به زیرساخت‌های خود متهم کرد. تیرانا با اعلام قطع روابط سیاسی با ایران، به دیپلمات‌های ایرانی مهلت داد تا ظرف ۲۴ ساعت خاک این کشور را ترک کنند. وزارت امور خارجه ایران این اقدام دولت آلبانی را محکوم کرد.

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به این اقدام دولت آلبانی و با مردود شمردن ادعاهای بی‌اساس مطرح‌ شده از سوی این دولت علیه جمهوری اسلامی ایران، تصمیم این کشور به قطع روابط سیاسی با کشورمان بر اساس چنین ادعاهای بی پایه‌ای را اقدامی نسنجیده و فاقد دوراندیشی در روابط بین‌المللی خواند.

پایان پیام/.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار